Maciej_F3A Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Witam, niedawno zakupiłem od kolegi z forum o nicku "Boczas" 2 pakiety Zippy flightmax 2200 mAh 11.1V 20C, nie widziałem jeszcze recenzji o tych pakietach, więc może napiszę. Pakiet oryginalnie posiada wtyczkę T, gniazdo od balansera pasuje do większości ładowarek, po rozładowaniu i naładowaniu prądem 1C w pakiet weszło 2180 mAh czyli b.przyzwoicie, 1. lot testowy w Geminim od MPX'a na silniku biorącym 30A po locie pakiet dosłownie lekko ciepły, w domu rozładowałem i ponowne ładowanie, wbiło znowu 2180 mah, pakiet pod tester, na wyświetlaczu dało się odczytać naładowanie w 96%, różnica między minimalnym a maksymalnym mapięciem na celi to 0.009V. Myśle, że pakiety warte uwagi, a nawet nie wiem czy za tą cene po której sprzedaje Boczas opłaca się bawić w sprowadzanie, cło, podatek, itp Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczas Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Widzę, że ktoś pokusił się o dobrą wzmianke o tych pakietach ja sam przelatałem na nich poprzedni sezon każdy miał po 100~ ładowań pod koniec września 2008 i jestem z nich zadowolony Przy okazji podaje link do tematu: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=14876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.