ryukishin Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Serdecznie witam wszystkich Modelarzy! Mam na imię Adrian, studiuję na co dzień ochronę środowiska o nachyleniu inżynieryjnym... Modelarstwo towarzyszy mi juz od dawna (od kąd pamiętam). Na początku jednak były modele kartonowe potem plastikowe...potem znów kartonowe, tak to się często zmieniało...ba nawet kolejki i budowanie makiet mam za sobą...(tak jako ciekawostka mogę powiedzieć, że kiedyś nawet robiłem tory z setek beleczek i drutu, i działały;).Zacząłem czytać czasopisma o tematyce modelarstwa lotniczego rc...no i zaczęło się-budowałem "modele latające" ze styropianu (np. 2 metrowy szybowiec własnego projektu, który choć troche zdewastowany to istnieje do dziś i śmiało jeszcze poleci). Od niedawna zacząłem przygodę z rc i jest git...kraks za sobą mam już trochę. Pozdrawiam Adrian ps. trochę się opóźniłem z powitaniem za co przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam imiennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.