Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 polecam 50s filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 miazga... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Niesamowite... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 3F a ja widze tylko dwa kableki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 zgadza się gdzieś brakło 3 druta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Tam nigdzie nie jest napisane 3f, tylko brushless! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Silnik robi wrażenie jak i inne micro silniki Tam nigdzie nie jest napisane 3f, tylko brushless! - Nie chodzi o film tylko o tytuł tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jaki tytuł jaki ? :ble: (już poprawiłem) P.s "home made single phase brushless motor from a 1.83mm diameter x 1mm long magnet. weight is 35mg with prop. prop is spinning at about 36,000 RPM. " Link do dyskusji na Rcgroups : http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=596219 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Hmm, a ja myślałem że bezszczotkowce są zawsze 3fazowe :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Hmm, a ja myślałem że bezszczotkowce są zawsze 3fazowe Rozczaruje Cie...Te ktorych uzywamy wcale nie sa trojfazowe tylko sa to silniki pradu stalego z elektronicznym komutatorem ( czyli bezszczotkowe ) a to ze tak sie przyjelo....no coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.