wiesiek3d Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Serwa już kupione, na razie kompletuję resztę i będę powoli składał moją Extre (brak czasu). Może ma ktoś namiary na laminatowe dźwignie sterów, bo jak nie znajdę do sam będę robił za CNC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Takie płytki mozna kupic w serwisach sprzetu RTV rózne grubosci i wielkosci sam sobie wytniesz wedle życzenia za małe pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9164566 - tańszego źródełka z laminatem jak dotąd nie trafiłem. Łatwo jest załapać się na darmową przesyłkę. Listonosz musiał być nieźle wkurzony ciężarem przesyłki :devil: . Laminaty na Alledrogo w "materiałach modelarskich" lepiej omijać szerokim łukiem- ceny w tej kategorii mogą doprowadzić do lekkiego wstrząsu :shock: :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Laminatowe dźwignie - nie wiem niestety czy tej wielkości, bo nie pamiętam - widziałem w Cyber-Fly. Gotowe oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Może macie pomysł jak umocować serwo w skrzydle styro jak producent wyciął otwór o śr. 65 mm i głębokości standardowego serwa, lub gdzie kupić takie mocowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 W skrzydłach styro nie ma cudów, poniżej fotka z modelu Extra 330 (3D) 2,6m na 100ccm Wytrzymuje i ma się dobrze... jak otwór jest inny to jest trochę roboty z poprawieniem fabryki ale da się zrobić. Ważne tylko aby najpierw nawiercić otwór bo taka sosna lubi pękać podczas wkręcania śrubki. Możesz też przykleić i przykręcić płytkę laminatową, węglową lub coś w stylu przekładki węgiel cieniutka sklejka. Ja robiłem to tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.