upgrayedd Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam. Zna ktoś jakiegoś sprzedawcę na allegro lub sklep internetowy, który sprzedaje kamery cyfrowe o szybkości co najmniej 5 tys. klatek na sekundę? I jaki jest ich przedział cenowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 http://www.pcworld.pl/news/137932/Phantom.V12.milion.klatek.na.sekunde.html znalazłem tylko coś takiego... Kurcze po co komu ponad 50 klatek na sekundę ?? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 dzięki, ale 1milion :shock: to "trochę" za dużo jak na moje potrzeby :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 http://www.pcworld.pl/news/137932/Phantom.V12.milion.klatek.na.sekunde.htmlznalazłem tylko coś takiego... Kurcze po co komu ponad 50 klatek na sekundę ?? :crazy: Do robienia zdjęć w zwolnionym tempie - balonika przekłuwanego szpilką, arbuza rozbijanego przez pocisk 0,50" Albo modelu wbijającego się w ziemię... :devil: To wszystko co chciało by się zobaczyć, ale niestety trwa zbyt szybko. :wink: Stecio - ten milion to w takiej malutkiej rozdzielczości, że komórka by ze śmiechu padła. Realny obraz w przyzwoitej rozdzielczości to twg tego "tylko" 6300 fps-ów... Na twoje potrzeby, jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Akurat tego jak się mój model rozwala na części pierwsze...ankh... wolałbym nie oglądać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 tylko cena :?: :?: :devil: EDIT: nie wie ktoś z jaką prędkością kręci kamera sony DCR-SR42, bo nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 stecio, o czym Ty w ogóle piszesz? 5k klatek/sek. w przystępnej cenie? A potem pytasz o zwykłą konsumencką kamerkę Sony, w dodatku o rzecz oczywistą :evil: . Tylko Kojota na ciebie nasłać za to bezmyślne pisanie... W tej klasie Samsung VP-HMX20C potrafi nagrywać 300 klatek/sek. ale ze sporymi ograniczeniami, np. stały czas nagrania 10 sek., czy brak możliwości zmiany zoomu w trakcie nagrania. PS. Zna ktoś jakiegoś sprzedawcę na allegro lub sklep internetowy, który sprzedaje rakiety kosmiczne do startu z podwórka, żebym mógł co najmniej polecieć i wrócić? I jaki jest ich przedział cenowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 stecio, o czym Ty w ogóle piszesz? 5k klatek/sek. w przystępnej cenie?A potem pytasz o zwykłą konsumencką kamerkę Sony, w dodatku o rzecz oczywistą :evil: . Tylko Kojota na ciebie nasłać za to bezmyślne pisanie... W tej klasie Samsung VP-HMX20C potrafi nagrywać 300 klatek/sek. ale ze sporymi ograniczeniami, np. stały czas nagrania 10 sek., czy brak możliwości zmiany zoomu w trakcie nagrania. PS. Zna ktoś jakiegoś sprzedawcę na allegro lub sklep internetowy, który sprzedaje rakiety kosmiczne do startu z podwórka, żebym mógł co najmniej polecieć i wrócić? I jaki jest ich przedział cenowy? dobra, sory, Ty wiesz lepiej :| w kamerach w ogóle się nie orientuję, po prostu chciałem się dowiedzieć czy mogę o niej myśleć (w sensie że bym ją w przyszłości kupił). a o tą sony kamerkę się spytałem, bo taką mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jak obiecasz, ze dostane plusa i mnie tom rakietom podwurkowom odwiedzisz - to Ci na PeWu namiary wyslem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A jak dam namiary to będę mógł się zabrać w podróż ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Kurcze po co komu ponad 50 klatek na sekundę ?? :crazy: Matrixa oglądałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Matrixa oglądałeś? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak to jest jak się serialów naogląda :wink: , oczywiście nie mam nic przeciwko bo też lubię "W klatce czasu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jeśli ostatnie posty dotyczyły mojej wypowiedzi to zaznaczam, że chodzi o "Matrix" film pełnometrażowy z 1999r. Chłopaki mieliście wtedy po 5-6 lat więc możecie nie wiedzieć o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jeśli ostatnie posty dotyczyły mojej wypowiedzi to zaznaczam, że chodzi o "Matrix" film pełnometrażowy z 1999r. Chłopaki mieliście wtedy po 5-6 lat więc możecie nie wiedzieć o co chodzi. Matrix to film prawie kultowy,wiec chyba wiekszosc wie o co chodzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bynajmniej nie chodziło mi o Matrixa (którego z resztą dobrze znam-jak każdy chyba?) tylko o główny temat tego wątku . [Discovery ch.-20.00.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.