Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupię samolot z EPP, bo na węglowy zabraknie mi kasy, chyba że ktoś chciałby pobawić się w sponsora ;)

Bez podwozia, bo rozlewiska Warty, gdzie latam dalekie są od nawierzchni Wimbledon'u, ale jak do startu i lądowania wystarczy 1m, to sobie rozwinę karimatę.

Najlepiej w wersji RTF (Ready To Fly), czyli po włożeniu swojego odbiornika i pakietu akumulatorów lecimy(fajnie jak 4S, bo takie dwie 2650 leżą i się kurzą).

Nie musi być to jednostka z zachodu np. P-51 lub F4U, może być również zza wschodniej granicy np. MiG czy Jak. Chętnie też zapoznam się z np. PZL-23 czy PZL-50.

Nie koniecznie samolot wojskowa, ale niegustuję w górnopłatach.

W grę wchodzi też hotliner i coś na wzór Multiplex'owego Xeno.

Balony, paralotnie i inne dziwadła raczej nie, chyba ze wizualnie robią efekt dużego WoW.

Czy będzie to jedno czy multisilnikowiec nie robi mi dużej różnicy, ale śmigiełko być musi. EDF do mocnego przemyślenia.

Rozpiętość 1 metr, +/- 20cm. Stan wizualny fajne jak byłby zaraz po lifting'u, ale też nie przypominajacy twarz Wawrzyka po walce z Larteyem.

Co do odpłatności, to mam na zbyciu 6 kartek z wizerunkiem Władka Jagiełły.

Odbiór osobist w promieniu 100km od Poznania jest do zrealizowania, na większe odległości trzeba będzie zatrudnić kuriera.

Ktoś chciałby sobie zwolnić trochę miejsca w modelarni?

• Lubię to 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.