hubert_tata Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie wychodzi start, nie wychodzi lądowanie, ale modelarz nigdy się nie poddaje Warto dotrwać do ostatnich sekund filmu, bez nich byłby to filmik jakich mnóstwo w sieci: PS Kto zna niemiecki, może napisać ile było startów :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 O ile dobrze usłyszałem, 50 :-),,, ostro walczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To jak ostatnio byłem na hali też był jeden pan, który odrywał się od ziemi, przewracał na plecy i rozwalał cały przód , startów było ok 20 i gdy przód był już posklejany izolacją, CA i wszystkim co się do tego celu nadawało model wreszcie poleciał :mrgreen: i wylądował już bez podwozia które odpadło troszkę wcześniej :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Modelarz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 nieżle wylądował w wodzie- przykro mam pytanie czy wogóle przeżył i lata dalej ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.