Mark3 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam Dotarła do mnie mc19s robi super wrażenie super Mam pytanie jak mam skonfigurować nadajnik z odbiornikiem ,nie miałem apki z syntezom a instrukcja jest po niemiecku :oops:
Mareq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W jakim języku chcesz instrukcję? Jak w twoim to nie wiem czy ktoś ma, bo nie piszesz po polsku. Zapytaj nastolatków, oni używają APEK tylko nie wiem czy z SYNTEZOM :lol2: . Nie obraź się ale nie mogłem się powstrzymać.
Deem Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 1. Wybierz kanał w nadajniku, 2. Zbliż odbiornik do nadajnika (nie dalej niż 1 m) 3. dioda LED świeci ciągłym światłem 4. naciśnij przycisk SCAN i przytrzymaj aż dioda zgaśnie 5. potem na krótko (do 2 sek.) przyciśnij SCAN ponownie 6. dioda mruga - trwa proces strojenia 7. po zapaleniu się diody ponownie ciągłym światłem proces strojenia jest zakończony.
szymon_wolebez Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przekazuje pytanie z postu . Czy mógł byś sprawdzić miernikiem jakie jest zasilanie na kabelku do w.cz obok czerwonego. Czekam na wszelkie inf. na ten temat. Wystarczy ustawić mierni w zakresie do 20v i podpiąć się dowolnie pod masę a dodatnim właśnie pod złącze do w.cz.
Mark3 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam Dzięki( Deem) nadajnik i odbiornik skonfigurowany działa super
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.