308_Martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Czy warto kupić ten silnik,jaką mają opinię? Interesuje mnie ponieważ jest już dotarty a cena jest niewygórowana wg.mnie. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=589809329 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ogólnie nowsze MDS są przyzwoicie wykonane z nie najgorszych materiałów,rewelacji nie ma(to nie Os Max) aczkolwiek po dobrym wyregulowaniu potrafią ładnie się kręcić :mrgreen: cene jaka jest taka jest,ani niesamowicie okazyjna ani wysoka.Osobiście zrezygnowałbym z kupowania używki na allegro,tym bardziej że ktoś mógł go źle dotrzeć,ale za kupem tego silnka przemaiwa akurat film obrazujący poprawną prace i ladne przejscie na obroty silniczka,oraz to że sprzedaje go jeden z naszych forumowych kolegów.Myślę że skoro nie masz nic innego na oku w jeszcze lepszej cenie to możesz go śmiało brać,na pewno dobrze ci posłuży.Do trenerka i niedużego akrobata wystarczy. Tak w skrócie;warto go wziąć gdyż powinien bezproblemowo i ładnie pracować w locie,pomimo tego iż nie ma nie wiadomo jakich osiągów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
308_Martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dokładnie chcę go do trenerka. Tak jak piszesz film jest potwierdzeniem dobrej pracy silnika. A jak z dostępnością części,czy jest możliwość kupna? Myślałem nad ASP nowym o tej samej pojemności-ale jak wezmę pod uwagę docieranie itd,itp a potem możliwy kret to na licho mi nowy silnik. Dzięki za radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 MDS bedzie się sprawował raczej lepiej niż nowy 2T ASP,weż prosze pod uwagę również fakt że w przypadku ASP trzeba trafić na dobrą sztukę aby jakoś chodził i docieranie jest bardzo długotrwałe(silniki zbyt ciasno spasowane).Jeśli do trenerka to naprawde polecam ten silniczek,nie powinien Cię zawiesć,chociaż może spróbuj stargować troszkę cenę.Części są do dostanie w jednej z firm,lecz nie pamiętam jakiej ,bodajże Ol-Pen model PS.Jeśli pomogłem kliknij na "pomógł" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
308_Martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam.Ja bym się nie zastanawiał nad wyborem pomiędzy mds a asp, brał bym tego pierwszego. Nie wiem czy dobrze umiesz latać ale nawet przy lekkim krecie asp wymięka ,wiem bo kolega miał Jest zrobiony z tandetnych materiałów ,kolega urwał tłumik a potem gażnik. MDS wytrzyma 3 silniki Asp taka jest moja opinia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
308_Martinez Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No i kupiłem. Pożyjemy zobaczymy Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.