marcinlota1977 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam........Panowie zakupiłem nową cessne o rozpietosci 1650 i potrzebuje rady ...jakiego motorka mam uzyc do tego modelu........jestem w trakcie składania ale musze coś kliknąc i zamówic......prosze o rade....producent w instrukcji radzi 2C-40-50.....lub 4C-52-63......mam w u siebie kupiony ASP 46 7,5ccm...nowiutki.....ale ponoć na cztero takach łatwiej sie uczyc........jesli trzeba to kupie......sam juz nie wiem co wybrac......jesli doradzicie to uzasadnijcie czemu tak a nie inaczej......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tyle tych kropek to konieczne??Ciezko sie czyta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Skoro masz już tego asp to go zamontuj.A to ponoć, to nieprawda .Jak będziesz kupował następny motor to kup 4t.Gdybyś do tego modelu chciał 4t to tylko 10ccm.Bo dycha waży tyle co 8,5ccm a ma wiekszy cug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.