Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie mam wielkiego ciśnienia na sprzedaż modelu , ale obecnie mieszkam w strefie przygranicznej dokładnie w Hrubieszowie , latać nie wolno i model stoi i praktycznie zbiera kurz , więc jak by ktos chciał to mogę sprzedać Extrę 300 K.S 2,7m. Modelu specjalnie nie trzeba przedstawiać , model nigdy nie był ani uszkodzony ani naprawiany, Model jest kompletny i gotowy do lotu , w modelu jest dwa odbiorniki i jak by ktoś latał na graupnerze to moge je zostawić w cenie. W modelu w zeszłym roku były wymienione serwa prócz tych na sterach wysokości , model nie był więcej niz 10 razy na lotnisku a wiosną tego roku zostały zamontowane też nowe serwa na sterach wysokości i na nich to może z 2 razy był na lotnisku polatac i raz na pikniku, więc w modelu jest zamontowany komplet praktycznie fabrycznie nowych serw 1270TG+, koła na aluminiowych felgach na łożyskach, silnik gp123 z wydechami kanistry , powerbox , pakiety , na modelu jest smigło falcon 29x10 ale do modelu jest jeszcze drugie śmigło falcon 28x10, do modelu jest też komplet zapasowych kolan wydechowych , jeszcze nie latane sa nowe bo na impreze dobrze mieć na podmiankę w razie draki, no i do modelu jest komplet pokrowców szytych na miarę i na zamówienie na ten model. Nie wiem co więcej napisać, model jest świeży bo on ma chyba 2 lata a buda nie ma większego nalotu jak jeden sezon.
Cena za jaką oddam model to 9 tyś zł, mam kilka fotek poglądowych i film z lotów modelem.

20240815_183600.jpg

20250426_160605.jpg

20250601_153144.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.