wojtek4wd Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 pogoda dopisuje więc zrobiłem dziś pare fotek. Tu jest galeria: śmietnik 04 04 09 warto włączyć pokaz slajdów. Niestety miejscami nazwa zwyczajowa nazwa tego pięknego poniekąd miejsca coraz bardziej staje się rzeczywistością... W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Niestety, to prawda. Nie mogę tego pojąć, jak ktoś może wyrzucić ot tak - gdzieś w polach - zderzak samochodowy, lodówkę, gruz, itp. Po prostu dramat. Miejsce jest naprawdę ciekawe, zwłaszcza biorac pod uwagę, że znajduje się ledwie 5,5 km w prostej linii od Wawelu. Szkoda tylko, że nie ma możliwości zrobienia i utrzymania tam czegoś w rodzaju pasa startowego - mam tu na myśli kawałek równej powierzchni z krótką trawą. Gdyby tam było tak równo, jak się wydaje patrząc na zdjęcia... A same zdjęcia - bardzo fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.