kefir Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam mam pytanie mam samolot TRENER 25 i silnik Hyper 21 od mojego byłego samochodu i zastanawiam się czy mogę go włożyć Może jakieś podpowiedzi co i jak miałbym zrobić (może ktoś już to przerabiał)\ a jak by co to mogę się zamienić na jakiś samolotowy 4,07 taki jest zalecany do TRENERKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Poradzi sobie,musisz zdjąć koła zamachowe(wszystko,sprzęgło z zebatką atakującą),dorobić piastę,pozbyć się radiatora gdyż w samolocie to tylko zbędna waga,i założyć malutkie śmigło o dużym skoku(coś w granicach 8x8).Możesz równiez dorobić reduktor(przekładnię) która zmiejszy obroty z 30 tys do użytecznych w samolocie 12tyś.Ogólnie jak chcesz możesz się w to pobawić,ale mimo to silnik samochodowy ma dość wysokie obroty i trenerkowate latanie to to nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 O i o taką odpowiedz mi chodziło dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pozbyć się radiatora? W jaki sposób??? Co z wydechem, tylny wydech to "no problem"? Przebieg momentu obrotowego i mocy to też "no problem"? Przepustnica "slide" zamiast "rotary" to kolejny "no problem"? Oj chyba zbyt optymistycznie koledzy podchodzicie do zagadnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja ci przetocze głowiczke jak chcesz na AERO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.