kris28 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witam wszystkich pochwalcie sie swoimi RWD-5 wrzućcie fotki i filmiki swoich modeli
kris28 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 bardzo ładny mój niestety jeszcze nie lata z braku funduszy ale mam nadzieje że już nie długo poleci a wygląda tak [/img]
Piotrek_SGM Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor foto: B.Wrzosek: oraz filmik nagrany przez Yagodę: http://pl.youtube.com/watch?v=YeKlywUz53o więcej tutaj: http://www.sgm.siedlce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=79:rwd-5-by-skazoo&catid=35:modele&Itemid=27
ECO400 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Fajny tylko zdjęcie trochę niewyraźne :wink: Od spodu skrzydła ma jakieś kolorowe pasy, czy jest cały szary :?:
sebamor Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Na spodniej części skrzydeł będą poprzeczne niebieskie pasy, tylko muszę kupić taśmę pakową :mrgreen:
kris28 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 fajny modelik latałeś juz nim bo mój do dziś stoi na szafie bez elektryki i jakoś sie nie moge za to zabrać pozdrawiam i udanych lotów życzę
sebamor Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Niestety jeszcze nie bo czekam na aparaturę z HobbyKinga. Wszystko już mam oprócz apki. :? Na razie katuje modele na symulatorze :twisted:
marek rokowski Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 voila:a oto moje rwd-tki wersja basic z lotkami: wresja z okrągłą mordką: a tak latają: no i zapowiedź ostatniej sztuki przedseryjnej : Ps gdyby ktos chciał dołączyć do rwd-maniaków- mam do odstąpienia dwa zaczęte modele: wersja styrodurowa - pod małą makietkę oraz wersję epp -białą -idealną do nauki latania
kris28 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 modele super ale z tego co widze nie z depromu filmik zajefajny jak w starym kinie hehe :mrgreen:
ECO400 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 One są z EPP :wink: Właśnie, Marku miałem się zapytać jakiej grubości EPP używasz do pokrycia płatów w tym RWD :?: I jakiej jest grubości EPP nawinięte na szkielet kadłuba :?: Dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam.
KRY3 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 a to mój RWD-5, pierwszy w życiu własnoręcznie wykonany model Model lata, bo po prostu musiał tylko pilot :ass: znaczy się trochę mało doświadczony :rotfl: [/img]
sebamor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A tutaj mój Rwd-5 po małym tuningu 8) Model po 2 kretach, ale już naprawiony i czeka na kolejne loty
marek rokowski Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a tak wyglada moj - w wersji ostatecznej (zrobilem kilka zestawow do montazu w rznych wersjach zaawansowania, poniewaz parę osob pytało mnei o ten model:) ponieważ Sylwek(kolega mistrz foto) przyłożył się do tematu i zrobił sporo fotek- to reszta zdjęć jest tutaj: http://picasaweb.google.pl/1marekR/RWD5BasicPrototyp?feat=directlink
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.