gfilipek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam brać modelarską. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Wcześniej bywałem na forum Alexa i widzę tu sporo użytkowników z tamtego forum. Niestety, modelarstwo uprawiam dopiero od 2 lat, wiec częściej wiedzę czerpie niż daję, ale może uda się kiedyś trochę wiedzy przekazać Zapraszam również na swoją/naszą stronkę (patrz profil) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 witam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj na forum :wink: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj, tutaj się rozwiązują wszystkie problemy :wink: wstaw jeszcze skąd jeseś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj, tutaj się rozwiązują wszystkie problemy :wink: wstaw jeszcze skąd jeseś Siedlce/mazowieckie. Już wstawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.