gfilipek Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Witam brać modelarską. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Wcześniej bywałem na forum Alexa i widzę tu sporo użytkowników z tamtego forum. Niestety, modelarstwo uprawiam dopiero od 2 lat, wiec częściej wiedzę czerpie niż daję, ale może uda się kiedyś trochę wiedzy przekazać Zapraszam również na swoją/naszą stronkę (patrz profil) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 witam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafix Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Witaj na forum :wink: :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibidic Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Witaj, tutaj się rozwiązują wszystkie problemy :wink: wstaw jeszcze skąd jeseś Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfilipek Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 Witaj, tutaj się rozwiązują wszystkie problemy :wink: wstaw jeszcze skąd jeseś Siedlce/mazowieckie. Już wstawiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.