Jaromir Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ja na razie dysponuje zwykłą tanią apką od e-sky 0404Bez miksera w nadajniku i mechanicznego (kiedyś sobie zrobiłem - działał ) też można sobie poradzić:http://www.allegro.pl/item607366391_v_tail_mixer.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Było wcześniej podane o tym mikserze Jaką masz aparaturę? z komputerem? Jeżeli tak to masz mikser delty. :twisted: Z kolegą się nie zgodzę, bo aparatury niekomputerowe też posiadają mikser delta i V, jest nią Hitecowy Laser :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Było wcześniej podane o tym mikserze Jaką masz aparaturę? z komputerem? Jeżeli tak to masz mikser delty. :twisted: Z kolegą się nie zgodzę, bo aparatury niekomputerowe też posiadają mikser delta i V, jest nią Hitecowy Laser :mrgreen: Barlu, czy ja napisałem że tylko komputerowe mają miksery? Napisałem że jeżeli masz z komputerem to NAPEWNO masz mikser delty i nie odwracaj kota ogonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Przepraszam, źle sprecyzowałem Twoją odpowiedź, nie będę się tłumaczył bo nie ma po co, zawiniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromir Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 W latającym skrzydle (a także w delcie) ster kierunku uważam za zbędny. Wystarczą lotki i ster wysokości. Oczywiście można się bez niego obejść, ale jak już jest to się przydaje. Zwłaszcza w deltach przy locie na dużych kątach jak lotki nie zawsze sobie radzą. A! I jak się zrobi podwozie lub pływaki, to się przydaje do kołowania (wodowania) Ty link do filmów na których widać, że ster kierunku działa całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.