Ja-Jacek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam witam szanowne grono forumowiczow!!!!Wiekszsc z was znam z forum Alxa bo go tylko czytalem.Ciesze sie ze moglem do Was dolaczyc - nie znosze sztywnych zasad ktorych nie rozumiem a tam czulbym sie skrepowany .Modelarstwem zajmuje sie dosc dlugo, ale zawsze traktowalem je na luzie itak niech pozostanie.Obecnie zajmuje sie elektrykami chocaz ostatni raczej wirtualnie (lenistwo) ale obiecuje poprawe! Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 udało sie witam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Cześć Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Sądząc po miejscowości to nieuniknione że się spotkamy wiosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj wsród nas i trzymamyCię za słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Heja!!! Witam pruszkowianina Tez tam mieszkam :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Voltriel Witam witam krajana tylko od kiedy Pruszkow jest wKRLD? Nic mi o tym nie iwadomo! Pozdrawiam Ja-Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Heja!!! Nie no, w KRLD nie jest :wink: Tymczasowo mieszkam w KRLD, ale w Polsce moim miejscem zamieszkania jest Pruszków! Przyjezdzam juz na stale latem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 OK to do zobaczyska na lotnisku!!!!! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 avatar działa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Widze serdeczne dzieki jak niewiem co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model2002 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam kolegę Jacka z Krywlan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.