Ja-Jacek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witam witam szanowne grono forumowiczow!!!!Wiekszsc z was znam z forum Alxa bo go tylko czytalem.Ciesze sie ze moglem do Was dolaczyc - nie znosze sztywnych zasad ktorych nie rozumiem a tam czulbym sie skrepowany .Modelarstwem zajmuje sie dosc dlugo, ale zawsze traktowalem je na luzie itak niech pozostanie.Obecnie zajmuje sie elektrykami chocaz ostatni raczej wirtualnie (lenistwo) ale obiecuje poprawe! Pozdrawiam Jacek
motyl Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Sądząc po miejscowości to nieuniknione że się spotkamy wiosną
voltariel Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Heja!!! Witam pruszkowianina Tez tam mieszkam :wink: Pozdrawiam
Ja-Jacek Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Voltriel Witam witam krajana tylko od kiedy Pruszkow jest wKRLD? Nic mi o tym nie iwadomo! Pozdrawiam Ja-Jacek
voltariel Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Heja!!! Nie no, w KRLD nie jest :wink: Tymczasowo mieszkam w KRLD, ale w Polsce moim miejscem zamieszkania jest Pruszków! Przyjezdzam juz na stale latem Pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.