Skocz do zawartości

Trenerek rozpietosci ok 1m .

Dylek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie zdecydowany jesteś...

Miał być trenerek- będzie akrobat,

Miał być epp - a tu balsa

Nie tak do końca rozważałem miedzy trenerkiem z balsy lub epp , ale po przemyśleniach doszedłem do wniosku , że nie opłaca mi się kupować trenerka gdyż mam spalinowe :D

A pole na którym zamierzam latac jest idealne do latanie modelami 3d .

Opublikowano
Nie tak do końca rozważałem miedzy trenerkiem z balsy lub epp , ale po przemyśleniach doszedłem do wniosku , że nie opłaca mi się kupować trenerka gdyż mam spalinowe

A pole na którym zamierzam latac jest idealne do latanie modelami 3d .

Nie obraź się ale co ma piernik do wiatraka?? Czemu to ,że masz spalinówkę wyklucza trenerka ?? a co to inaczej będzie latać wtedy??i tak z ciekawości - jak się rozpoznaje takie pole do 3d a jak do trenerkow ??:)

PS.serio - nie obrazaj się :)

Opublikowano

Dlatego zrezygnowałem z trenerka elektrycznego ponieważ kupując go nie idę do przodu , a po za tym latanie trenerkiem nie jest już takie ciekawe :D , a co do pola to chodziło mi o to że jest tam kawałek betonowej drogi , a w wokół są wysokie trawy .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie, jaki bedzie dla mnie dobry model, troche umiem latac ale wolalem holowac szybowiec kuzyna dopuki nie mial silnika najmocniejszym jato na parkingu :D

ma to byc model balsowo depronowy i jaka folia oklejic modelik pod malowanie NORMALNYM a nie plastikowym aerografem :?:

a i nie podam nigdy ile mam lat :evil:

Gość slawekmod
Opublikowano

Snyper Power, nie pisz postu pod postem i wpisz prawidłowo wiek.

Opublikowano
Mam pytanie, jaki bedzie dla mnie dobry model, troche umiem latac ale wolalem holowac szybowiec kuzyna dopuki nie mial silnika najmocniejszym jato na parkingu :D

ma to byc model balsowo depronowy i jaka folia oklejic modelik pod malowanie NORMALNYM a nie plastikowym aerografem :?:

a i nie podam nigdy ile mam lat :evil:

Sądząc z treści wypowiedzi :

Masz trzy latka trzy i pół sięgasz nosem ponad stół

sięgasz już do klawiatury i wypisujesz tutaj bzdury

Bez urazy ale nawet nie można zrozumieć co napisałeś.

Wracając do tematu :

Dlatego zrezygnowałem z trenerka elektrycznego ponieważ kupując go nie idę do przodu , a po za tym latanie trenerkiem nie jest już takie ciekawe :D , a co do pola to chodziło mi o to że jest tam kawałek betonowej drogi , a w wokół są wysokie trawy .

Nie wiem czym latałeś, Ale jeśli wspominany w Twojej pierwszej wypowiedzi kret był wynikiem słabej umiejętności pilotażu, a nie przypadku /zbiegu okoliczności. To może trenerek jednak jest dobrym wyjściem - w końcu też można trochę akrobacji pokręcić, zwłaszcza na pełnym sterowaniu(SW+SK+lotki) i z nadmiarem mocy. A trenerek więcej wybaczy i będziesz mógł więcej się nauczyć zanim go rozbijesz.Z drugiej strony nie należy się od razu zniechęcać - odbuduj pokretowca i spróbuj jeszcze raz :D

Nie wiem- tylko gdybam. Na razie sam zbieram wiedzę i fundusze na pierwszego trenerka(po 13 latach od ostatniego lotu szybowcem), i to co napisałem to tylko wnioski po dość wnikliwym czytaniu forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.