boreq Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Chciałbym gorąco powitać szanowne grono modelarskie. Mam na imię Radosław. Pochodzę i pracuję w Szczecinie. Modelarstwem RC zajmuję się od 15 roku życia. W chwili obecnej latam dwoma modelami akrobacyjnymi: Acroflyer'em z planów z Modelarza z silnikiem OS MAX 46 FXi oraz Fascination'em 50 z silnikiem OS MAX 55. Posiadam jeszcze dwupłata Jungmann Bucker Bu-133 z planów Wiesława Schiera, który czeka na osłonę silnika i podwozie. Ostatnio zachorowałem na model F3A Rhapsody To tyle o mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boreq Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Minęło 18 miesięcy odkąd się zarejestrowałem na forum i dopiero teraz mnie olśniło :shock: Przecież Bucker Bu-133 to był Jungmeister, a ja mam Jungmann'a - czyli Bucker Bu-131 :rotfl: Nie odzywałem się na forum od niepamiętnych czasów - brak czasu i w ogóle. Obiecuję poprawę Najświeższe informacje: Fascination 50 poległ szkoda, ponieważ sympatycznie latał, Rapsodia nabyta drogą kupna :jupi: - chwilowo czeka aż właściciel raczy ją poskładać Stopniowo w dziale "Moje modele" i w "Relacje z budowy" będę uzupełniał braki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.