arekborzy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam. Szukam pomocy! spalił sie zapłon - prawdopodobnie były przeładowane ogniwa(4 cele). jak to naprawic? Nowy kosztuje 450 zł -troche drogo. Moj silnik ma jakieś 3 lata więc jest to starszy typ zapłonu . W samym zapłonie wszystko jest elegancko zalane klejem ( orginalnie) . Nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać. Prosze o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam W ZDZ-cie tez mi polecial zaplon - nic sie raczej nie da zrobic. Wnetrze zalane na amen żywicą) - kupuj nowy - niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kolego, jesli miałes MTZ-1 (chyba) ja mam taki nowy, został mi z mojego MVVS 35. Ja kupiłem sobie ten ICL-u czarny i na mniejsz swiece + glowica + magneto, dlatego cały komplet mi zostal od tego nie uzywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Może miałeś szczęście i poleciał tylko czujnik Halla? Jak chcesz koniecznie dobrać się do środka modułu to go podgrzej do 90 - 100 stopni. Zalewa w temperaturze powinna trochę skruszeć i dać się po kawałeczku wyskrobać. Moim zdaniem jednak gra nie warta świeczki i po wyeliminowaniu możliwości spalenia się czujnika pozostaje wymiana modułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekborzy Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kolego, jesli miałes MTZ-1 (chyba) ja mam taki nowy, został mi z mojego MVVS 35. Ja kupiłem sobie ten ICL-u czarny i na mniejsz swiece + glowica + magneto, dlatego cały komplet mi zostal od tego nie uzywany. wysłałem Ci meila. moze coś wymyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.