Paweł R. Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jako, ze mnie gładkilot skierowal w ten dzial to... Mam na imie Pawel i jestem z Warszawy. Modelarzem nie jestem i pewnie nigdy nie bede:) Po kilku watkach ludzi robiacych!!! od zera!!! swoje modele o sobie powiem, ze lubie latac:) i poki co tyle:) Zaczalem od bellanki decathlon - smierc nadeszla szybko:) Potem lekko niechcialny szybowiec (moto) Easy Glider Pro - i oto wielka milosc sie narodzila:) Ostatnio Minimag - tolerujemy sie:) Teraz czas na spaline. Generalnie samouk, z jedna wizyta na lotnisku w celu pomocy z oblataniem szybowca. Teraz przy spalinie pewnie wiecej pomocy sie przyda, a i moze w koncu ciekawe znajomosci modelarskie sie wykluja:) Jeszcze raz witam i pozdrawiam
Dj. Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Paweł R i Paweł R. - jacyś bliżniacy? Pewnie trzeba sie dogadac co do nicka, ale WITAMY.
Paweł R Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja proponuję żeby kolega dodał wiek i avatar i to wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.