Paweł R. Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jako, ze mnie gładkilot skierowal w ten dzial to... Mam na imie Pawel i jestem z Warszawy. Modelarzem nie jestem i pewnie nigdy nie bede:) Po kilku watkach ludzi robiacych!!! od zera!!! swoje modele o sobie powiem, ze lubie latac:) i poki co tyle:) Zaczalem od bellanki decathlon - smierc nadeszla szybko:) Potem lekko niechcialny szybowiec (moto) Easy Glider Pro - i oto wielka milosc sie narodzila:) Ostatnio Minimag - tolerujemy sie:) Teraz czas na spaline. Generalnie samouk, z jedna wizyta na lotnisku w celu pomocy z oblataniem szybowca. Teraz przy spalinie pewnie wiecej pomocy sie przyda, a i moze w koncu ciekawe znajomosci modelarskie sie wykluja:) Jeszcze raz witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Cześć Fajny nick ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Paweł R i Paweł R. - jacyś bliżniacy? Pewnie trzeba sie dogadac co do nicka, ale WITAMY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja proponuję żeby kolega dodał wiek i avatar i to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.