Atomizer Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Poszukuje serwa 180 stopni moment ~4kg waga około 25g. Na rynku pełno jest serw 9-11g, a później przeskok na 50g i moment nawet do 13 kg. Tak szukam czegoś budżetowego pomiędzy... bo jedne są za małe a drugie za duże. I tak jak wchodze na allegro to na pierwszym miejscu mam Serwomechanizm Tower Pro SG90 serwo sg90 9g, a na drugim jest Serwo Servo Serwomechanizm MG995 13kg TowerPro Metalowe Zębatki + Orczyki jak za 23,20 zł to bardzo dobra cena ale waga 55g i moment 13 kg
bluuu Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Popatrz tutaj:https://www.kingmaxservos.com/all-products.html
Atomizer Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca Szukam szukam i tak przyglądam się DUALSKY SERWO AS 82MG (2BB 20g) tylko cena kosmos ! Uzbroić w te serwa samolot to na same serwa trzeba wydać ponad 300 zł !
Atomizer Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca Kopię dalej w necie i dokopałem się chyba do jądra ! 😆 No już nic lepszego nie można znaleźć patrząc na cena/jakość . Masa: 25 g Moment: 3,0 kg
Atomizer Opublikowano Poniedziałek o 17:41 Autor Opublikowano Poniedziałek o 17:41 Mam te serwa ! Można powiedzieć, że to taki prezent już na święta 😆 Będziemy oglądać... Ooooooooooooooooo... a zobaczcie ! W nawiązaniu do systemu kaucyjnego tu opakowanko jakie fajoskie całkiem za darmochę ! A mało tego jakie piękne wypełnionko ! Które pójdzie na rozpałkę do piecyka 🤗 I też całkiem za darmochę ! Ale pięknie, ale fajnie !
Atomizer Opublikowano Wtorek o 07:36 Autor Opublikowano Wtorek o 07:36 Zamówiłem sobie dwa rodzaje serw: HD 1160A plastikowe zębatki mini serwo HD 1250MG metalowe micro serwo Hmmmmmm... większe serwo a opis micro w porównaniu z mniejszym co ma opis mini serwo Na dziś testy to tylko wypakowanie serwomechanizmów z pudełka. Wiadomo trzeba pracować na podatki i coraz większe opłaty za wszystko. Coraz mniej czasu i sił na zabawę.
Rekomendowane odpowiedzi