Kamil Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam wszystkich! Mam na imię Kamil. Mam 21 lat. Mieszkam 25 km od Krakowa. Obserwuje To forum od jakiegoś czasu i postanowiłem się w końcu ujawnić. Modelarstwem interesuje się od kilku lat. Od zeszłego sezonu zacząłem latać samolotami RC. Obecnie latam spalinowym akrobatem-trenerkiem. Mam w planie zbudować jakiś model od podstaw, bo do tej pory latałem zestawami typu ARF lub RTF. Mam nadzieję, że z pomocą modelarzy na Tym forum uda mi się samemu poczynić jakieś latadło Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 I kto by pomyślał, że w okolicach Krakowa jest tylu miłośników i pasjonatów małego lotnictwa... W samym Krakowie chyba także bywają, ale niezbyt często się tutaj ujawniają. Witam uprzejmie i czekam na relacje z kolejnych kroków w modelarstwie RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witaj Kamil:) Jaka miejscowosc jesli mozna wiedziec?? MareX w samym krakowie znam okolo 150 modelarzy 01.04.2007 Jest rozpoczecie sezonu modelarskiego (Aeroklub Krakowski) w Pobiedniku WLK. Rozpoczecie zaczyna sie o 10:00 Ktos wpadnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Konkretnie jestem ze Słomnik, to 25km z Krakowa w stronę Miechowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No to dobry jesteś Marcinie z tak ogromną liczbą znajomych modelarzy z Krakówka... Ja znam może z 10-ciu?... Postaram sie wpaść na Prima Aprilis do Pobiednika, to może następnych "zakręceńców" modelarskich będę miał przyjemność poznać. Nie sądzę, abym wtedy brał z soba któryś ze swoich "sprzętów" , bo mam uraz do latania tamże, a poza tym na pewno będzie tłok jak diabli w powietrzu. Chętnie natomiast pooglądam sobie sprzęty tam wtedy zwleczone przez innych Kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.