Kamil Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Witam wszystkich! Mam na imię Kamil. Mam 21 lat. Mieszkam 25 km od Krakowa. Obserwuje To forum od jakiegoś czasu i postanowiłem się w końcu ujawnić. Modelarstwem interesuje się od kilku lat. Od zeszłego sezonu zacząłem latać samolotami RC. Obecnie latam spalinowym akrobatem-trenerkiem. Mam w planie zbudować jakiś model od podstaw, bo do tej pory latałem zestawami typu ARF lub RTF. Mam nadzieję, że z pomocą modelarzy na Tym forum uda mi się samemu poczynić jakieś latadło Pozdrawiam wszystkich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 I kto by pomyślał, że w okolicach Krakowa jest tylu miłośników i pasjonatów małego lotnictwa... W samym Krakowie chyba także bywają, ale niezbyt często się tutaj ujawniają. Witam uprzejmie i czekam na relacje z kolejnych kroków w modelarstwie RC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieczu Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Witaj Kamil:) Jaka miejscowosc jesli mozna wiedziec?? MareX w samym krakowie znam okolo 150 modelarzy 01.04.2007 Jest rozpoczecie sezonu modelarskiego (Aeroklub Krakowski) w Pobiedniku WLK. Rozpoczecie zaczyna sie o 10:00 Ktos wpadnie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 Konkretnie jestem ze Słomnik, to 25km z Krakowa w stronę Miechowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 No to dobry jesteś Marcinie z tak ogromną liczbą znajomych modelarzy z Krakówka... Ja znam może z 10-ciu?... Postaram sie wpaść na Prima Aprilis do Pobiednika, to może następnych "zakręceńców" modelarskich będę miał przyjemność poznać. Nie sądzę, abym wtedy brał z soba któryś ze swoich "sprzętów" , bo mam uraz do latania tamże, a poza tym na pewno będzie tłok jak diabli w powietrzu. Chętnie natomiast pooglądam sobie sprzęty tam wtedy zwleczone przez innych Kolegów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.