Kwasiu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Prosił bym o pomoc w zmianie formatu planów z corela na pdf, sam nie posiadam Drawa a niektóre pliki muszą zostać podzielone na strony, jeśli ktoś ma taka możliwość i chęci to prosił bym o pomoc. Są to te plany: KLIK Mój e-mail: daniello12345(małpa)tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Są to te plany: KLIK Coś Ci ten link nie bardzo wyszedł 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ściągasz darmowy PDF Creator. To wirtualna drukarka. W Corelu w opcjach wydruku pojawi ci się nowa drukarka, która "wydrukuje" plik jako pdf. Ok 15MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 tylko w tym rzecz że nie mam corela, a trialowa wersja już minęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Kwasiu, zlituj się i popraw ten link do planów bo na razie to "ciemność widzę" :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 już poprawiony, przepraszam za pomyłkę :wink: EDIT: Już sobie poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.