piotr jet Opublikowano Poniedziałek o 17:19 Opublikowano Poniedziałek o 17:19 Witam jak w temacie Sprzedam!!! Model Rookie z f-my Arf Composite. Kupiłem Używany!!! w wersji z napędem turbinowym. Była turbina JetCat P-80. Zdemontowałem turbinę a zamontowałem EDF firmu E-jets 120mm średnicy. Zasilany z 12S Ciąg 9-9,5 kG W dowolnym momencie można wrócić do turbiny mam zbiornik paliwa i sterowaną dyszę ciągu(wektor) Model wyposażony jest we wszystkie serwa!. Podwozie pneumatyczne Behotec. Golenie podwozia jet 1A oraz hamulce pneumatyczne. Sterowanie podwozia i hamulców elektrozaworami Jetronic Zdjęcie wklejam poglądowa z Net-u. Model ma ten sam schemat malowania! Zdjęcia modelu podeślę zainteresowanym na e-mail lub whatsAp Model wyposażony do lotu(Bez bateri i odbiornika) 8000pln Model bez wentylatora(edf) i regulatora 5000Pl W gratis żyroskop GyroBot Wing jet firmy Lf-technik. Wysyłka problematyczna ze względu na wymiary. Możliwy dowóz po uzgodnieniu. Oczywiście możliwy odbiór osobisty pozdrawiam Piotrek
Rekomendowane odpowiedzi