Malker Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam, Mam model Pz.Kpfw.I Ausf.A Dragon'a w skali 1:35 Części mam zapakowany oryginalnie lecz gdzieś mi się zapodziała instrukcja Czy ktoś dysponuje takim czymś ? Może kogoś interesuje ten model i ma doświadczenie to mogę go odsprzedać bo ja bez instrukcji niestety sobie nie poradzę :cry: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dragon to porząda firma i modele mają sporo części, ale nie przesadzaj że nie dasz rady go poskładać bez manuala. Pooglądaj sobie fotki w necie i po sprawie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Na stronie dragona masz sporo screenów 3D z elementami oraz "sekcjami". Dasz rade 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.