krzycho_2 Opublikowano Niedziela o 09:36 Opublikowano Niedziela o 09:36 Witam. czy ktoś z kolegów zna ten model i może coś powiedzieć na jego temat? Zastanawiam się nad zakupem i wszelkie informacje na temat jego jakości byłyby bezcenne.
Andrzej68IX Opublikowano Wtorek o 18:55 Opublikowano Wtorek o 18:55 Coś takiego ? 1.www.youtube.com/watch?v=Xkdy7LX9jj8 2. www.youtube.com/watch?v=_247EMrUjfI
krzycho_2 Opublikowano Środa o 05:13 Autor Opublikowano Środa o 05:13 Mniej więcej. Pytanie jest takie: co z jakością... Czytałem wpisy z 2018 roku z których wynika, że szybko rozpadają się niektóre części ( dzwon sprzęgła, dyfer traci zęby itp.). Podobno wtedy ten model robiony był z materiałów słabej jakości. Zastanawiam się, czy do tej pory coś w tej kwestii się zmieniło... Pozdrawiam Krzysiek.
Andrzej68IX Opublikowano Środa o 11:11 Opublikowano Środa o 11:11 Co do jakości to nie wiem bo zawsze trafiały do nas mocno używane egzemplarze. Poszaleliśmy rok/dwa i odsprzedawaliśmy . Ale co ciekawe wiem że nowi nabywcy również nie oszczędzali tych modeli. Oczywiście w takich starych modelach wszystko latało/klekotało ale żadne tam: zęby, kielich, dyfer, sprzeg.
krzycho_2 Opublikowano Środa o 14:15 Autor Opublikowano Środa o 14:15 No właśnie. Gość napisał , że w tym buggy po godzinie pękł dzwon. Zaspawał i było ok. Po kolejnych spokojnych jazdach na asfalcie poszły zęby przekładni. Wychodzi na to, że być może trafił na jakiś bubel. Nie wiem. Nic to. Kupię ten model i sam się przekonam. Nie wiem kiedy się przekonam , bo najpierw muszę sprzedać nowiutkiego monstera Traxxasa 1/8, i choć chcę za niego śmieszne pieniądze, to sprzedać ciężko. Ale jak już zdobędę tego buggy to dam znać co to warte.
Rekomendowane odpowiedzi