Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

czy ktoś z kolegów zna ten model i może coś powiedzieć na jego temat? Zastanawiam się nad  zakupem i wszelkie informacje na temat jego jakości byłyby bezcenne.

Opublikowano

Mniej więcej. Pytanie jest takie: co z jakością... Czytałem wpisy z 2018 roku z których wynika, że szybko rozpadają się niektóre części ( dzwon sprzęgła, dyfer traci zęby itp.). Podobno wtedy ten model robiony był z materiałów słabej jakości. Zastanawiam się, czy do tej pory coś w tej kwestii się zmieniło...

Pozdrawiam Krzysiek.

Opublikowano

Co do jakości to nie wiem bo zawsze trafiały do nas mocno używane egzemplarze. Poszaleliśmy rok/dwa i odsprzedawaliśmy . Ale co ciekawe wiem że nowi nabywcy również nie oszczędzali tych modeli.

Oczywiście w takich starych modelach wszystko latało/klekotało ale żadne tam: zęby, kielich, dyfer, sprzeg.

Opublikowano

No właśnie.  Gość napisał , że w tym  buggy po godzinie pękł dzwon. Zaspawał i było ok. Po kolejnych spokojnych jazdach na asfalcie poszły zęby przekładni. Wychodzi na to, że być może trafił na jakiś bubel. Nie wiem.

Nic to. Kupię ten model i sam się przekonam. Nie wiem kiedy się przekonam , bo najpierw muszę sprzedać nowiutkiego monstera Traxxasa 1/8, i choć chcę za niego śmieszne pieniądze, to sprzedać ciężko. Ale jak już zdobędę tego buggy to dam znać co to warte.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.