modelpiotrek Opublikowano Środa o 12:32 Autor Opublikowano Środa o 12:32 Wiesz rejestrujesz sie jako pilot a rodzina jako osoby towarzyszące a nikt do latanie Cie nie zmusza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano Środa o 19:40 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Środa o 19:40 Dziś kolejny dzień techniczny przybył mega wielki hangar oraz gratka dla najmłodszych czyli foto BeeGee wykonany przez naszego kolegę Andrzeja .Dzieciaki będą mogły zasiąś za sterami ,poczuć się prawdziwym pilotem. Przetestowane przez mojego drugiego wnuka 😂😂 4 2
modelpiotrek Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Czwartek niby dzień techniczny dla nas a zamienia się już powoli w dzień piknikowy Kontrola pasa startowego przebiegła pomyślnie 1
barti14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Mam pytanko, bo ze względów rodzinno-logistycznych mogę być albo sobota albo niedziela, a chciałem zobaczyć (czy będą?) jak latają modele z silnikami odrzutowymi, bo nigdy nie widziałem. Pojawić się w sobotę czy lepiej niedziela?
Rekomendowane odpowiedzi