RCTata Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Mam na mię Mateusz, jestem z Kaźmierza w WLKP i od ładnych 5 lat zajmuję się modelarstwem RC dokładnie ujmując autkami. Zaczynałem od trailu i przepraw, a obecnie latam wszystkim co akurat sprawne:) Mamy swoją lokalną grupę RC Brygada Kaźmierz, w ramach której się spotykamy, upalamy, organizowaliśmy zawody itd. Ostatnio zachwyciło mnie modelarstwo lotnicze i w tym kierunku chciałbym się teraz zwrócić, oczywiście nie porzucając samochodów:) Wpadłem na kanał tanie latanie, skąd zasięgnąłem podstawowej wiedzy. Obecnie jestem na etapie wycinania szablonu cesny (nomavig) z podkładu pod panele, elektronika i pozostałe graty zakupione, więc powoli będę to składał do kupy. Wczoraj przyszło mi radio Radiomaster Pocket i ono mi pokazało, że zdecydowanie powinienem poszerzyć wiedzę, dlatego tutaj jestem:) Pozdrawiam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi