Adam P. Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 :twisted: w nalog zwany modelarstwem wpadlem w wieku 10 lat gdy sprobowalem pierwszego miekkiego modelu(kartonowki). potem probowalem coraz ciezszych modeli(wszystko co mozna nazwac modelarstwem)probowalem zrobic odwyk ale zawsze go przerywalem chociazby jakas kartonowka. teraz przepuszczam wszystkie pieniadze na modelarstwo :rotfl: teraz mam 15 lat i zaczynam RC :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witaj na forum :wink: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witamy witamy . Od tego nalogu nie ma lekarstwa!Wiem cos na ten temat.A z kasa uwazaj bo jesc trzeba no i ubrac tez sie nalezy! Pozdrawiam Ja-Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.