lukas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam.Ostatnio będac w sklepie modelarskim w libiazu,zakupilem sobie model motoszybowca: Dane - rozp. - ok 1.7 m Waga-500 gram. Silnik jaki zastosowalem w tym modelu,to typowy tower pro-bm 2408-21 Pakiet to Li-Pol 2 cele , 1600 mah Model lata na smigle gws 8x4 Serwa to jakies esky ośmio gramowe. Foto 2 3 Model pomogl mi oblatac bigkris Motoszybowiec lata dosyc ładnie,ale nie nadaje sie zbytnio na wiatr,lecz bardziej na termike. Nawet udalo nam sie nakrecic film komórką podwieszoną pod skrzydlo. Piszcie co o nim sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 tylko czemu w dziale szybowce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 O przepraszam przez pomylke :oops: Jak dodawalem post to myslalem o moim wczesniejszym szybowcu i dla tego tutaj mi sie napisalo. Mam nadzieje ,ze admini mi przebaczą :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Już przeniesione, nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 moje odczucia sa takie ze model jest ok. brakowalo mi w nim troche lotek, ale dalo sie przezyc. bardzo ladnie go nosi, silniczek daje rade z nim spokojnie. nawet udalo sie nam standardowych gws-ow nie polamac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Modelarz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 siema a to go kupiłeś gotowego czy skladales i za ile jak gotowego, nawet fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 odpowiem za Łukasza bo jestem w temacie, model byl gotowy, bez wyposazenia, kosztowal 170zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.