lukas Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witam.Ostatnio będac w sklepie modelarskim w libiazu,zakupilem sobie model motoszybowca: Dane - rozp. - ok 1.7 m Waga-500 gram. Silnik jaki zastosowalem w tym modelu,to typowy tower pro-bm 2408-21 Pakiet to Li-Pol 2 cele , 1600 mah Model lata na smigle gws 8x4 Serwa to jakies esky ośmio gramowe. Foto 2 3 Model pomogl mi oblatac bigkris Motoszybowiec lata dosyc ładnie,ale nie nadaje sie zbytnio na wiatr,lecz bardziej na termike. Nawet udalo nam sie nakrecic film komórką podwieszoną pod skrzydlo. Piszcie co o nim sądzicie
lukas Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 O przepraszam przez pomylke :oops: Jak dodawalem post to myslalem o moim wczesniejszym szybowcu i dla tego tutaj mi sie napisalo. Mam nadzieje ,ze admini mi przebaczą :twisted:
bigkris Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 moje odczucia sa takie ze model jest ok. brakowalo mi w nim troche lotek, ale dalo sie przezyc. bardzo ladnie go nosi, silniczek daje rade z nim spokojnie. nawet udalo sie nam standardowych gws-ow nie polamac
Szymon Modelarz Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 siema a to go kupiłeś gotowego czy skladales i za ile jak gotowego, nawet fajny.
bigkris Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 odpowiem za Łukasza bo jestem w temacie, model byl gotowy, bez wyposazenia, kosztowal 170zł.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.