robas69 Opublikowano wczoraj o 20:09 Opublikowano wczoraj o 20:09 Cześć, ponieważ mam ciągle problemy ze zwarciem pomiędzy domofonem na ogrodzeniu, a panelem w domu, pomyślałem o rozwiązaniu radiowym, byle by miał możliwość uruchomienia elektrospustu. Macie jakieś doświadczenia w tej materii?
Bodzioch Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Może prościej wymień jak jest taka możliwość stary przewód na żelowy ziemny. 10 żył x 0,5mm to 6zł. Na allegro jest dużo video domofonów bezprzewodowych od 100 zł do tysiąca. Montowałem video domofony u znajomych ale przewodowe i działają , nie wiem jak jest z bez przewodowymi. Moduł kamery przy bramce ma wbudowany akumulator który trzeba ładować co jakiś czas.
robas69 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu Cześć Andrzej, tutaj jest problem bo przewód jest w gruncie, w rabacie i pod nawierzchnią. Nie da się wciągnąć i przeciągnąć nowego.
Bodzioch Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu To faktycznie tylko bezprzewodowy domofon.
Rekomendowane odpowiedzi