stach34 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam , mam do was pytanie a raczej opinie o pakietach tych firm. Mam zamiar zakupić któryś z tych firm (obydwa 2200mAh) . Nie wiem jak sprawują się zippy jak i fullymax . Muszę szybko wybrać (powodu nie piszę bo dużo by pisać ;P). Jak macie pakieciki tych firm(a tym lepiej jak takie jak w temacie) to opiszcie jak się sprawują czy wytrzymują extremalne warunki (kraksa , lekkie wgniecenia itp.) ile do nich wchodzi po czasie itd. Dzięki za odpowiedzi. Aha i jak to jest z tą gwarancją na hobbycity jak by pakiet nie działał lub był zepsuty ? Czy jest ona możliwa/opłacalna ? Wysyłać za granicę i gadać z nimi po angielsku.. słabo to widzę :/
stach34 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Hmm.. Coś nikt nie pisze :/ 1. A wiecie może jak to jest z tą gwarancją na hobbycity ? Zamówiłbym sobie ładowarkę turningy i 2 lipole 2200mAh 20C Zippy Ceny są bdb. Tylko jak by mi np. ładowarka nie działała lub li pol był zepsuty to co wtedy zrobić ? 2. Jak sie nazywają ludzi którzy naprawiają takie ładowarki w Polsce ?
meteor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 2. Jak sie nazywają ludzi którzy naprawiają takie ładowarki w Polsce ? elektronicy a co do 1 to było na forum.
Andych Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Akurat rozpakowałem dzisiaj przesyłkę, w której były te pakiety: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7641 Wybrałem akurat ten model ze względu na rozmiar, bo ma iść do Blizzarda. Z pierwszych pomiarów i oględzin jestem bardzo zadowolony, waga zgodna z opisem, cele równiutkie z dokładnością do 0.01V, teraz się ładuje zobaczymy jak będzie po naładowaniu.
stach34 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 2. Jak sie nazywają ludzi którzy naprawiają takie ładowarki w Polsce ? elektronicy Ale ci tacy zwykli od komputerów czy jacyś specjalni ?
-ky Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ci od komputerow to sa przewaznie skladacze a nie elektronicy, lepsi sa ci od telewizorow.
buwi777 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 2. Jak sie nazywają ludzi którzy naprawiają takie ładowarki w Polsce ? elektronicy Ale ci tacy zwykli od komputerów czy jacyś specjalni ? Tak - specjalni - specjalnej troski :devil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.