stach34 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam , mam do was pytanie a raczej opinie o pakietach tych firm. Mam zamiar zakupić któryś z tych firm (obydwa 2200mAh) . Nie wiem jak sprawują się zippy jak i fullymax . Muszę szybko wybrać (powodu nie piszę bo dużo by pisać ;P). Jak macie pakieciki tych firm(a tym lepiej jak takie jak w temacie) to opiszcie jak się sprawują czy wytrzymują extremalne warunki (kraksa , lekkie wgniecenia itp.) ile do nich wchodzi po czasie itd. Dzięki za odpowiedzi. Aha i jak to jest z tą gwarancją na hobbycity jak by pakiet nie działał lub był zepsuty ? Czy jest ona możliwa/opłacalna ? Wysyłać za granicę i gadać z nimi po angielsku.. słabo to widzę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Hmm.. Coś nikt nie pisze :/ 1. A wiecie może jak to jest z tą gwarancją na hobbycity ? Zamówiłbym sobie ładowarkę turningy i 2 lipole 2200mAh 20C Zippy Ceny są bdb. Tylko jak by mi np. ładowarka nie działała lub li pol był zepsuty to co wtedy zrobić ? 2. Jak sie nazywają ludzi którzy naprawiają takie ładowarki w Polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 2. Jak sie nazywają ludzi którzy naprawiają takie ładowarki w Polsce ? elektronicy a co do 1 to było na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Akurat rozpakowałem dzisiaj przesyłkę, w której były te pakiety: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7641 Wybrałem akurat ten model ze względu na rozmiar, bo ma iść do Blizzarda. Z pierwszych pomiarów i oględzin jestem bardzo zadowolony, waga zgodna z opisem, cele równiutkie z dokładnością do 0.01V, teraz się ładuje zobaczymy jak będzie po naładowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 2. Jak sie nazywają ludzi którzy naprawiają takie ładowarki w Polsce ? elektronicy Ale ci tacy zwykli od komputerów czy jacyś specjalni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-ky Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ci od komputerow to sa przewaznie skladacze a nie elektronicy, lepsi sa ci od telewizorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 2. Jak sie nazywają ludzi którzy naprawiają takie ładowarki w Polsce ? elektronicy Ale ci tacy zwykli od komputerów czy jacyś specjalni ? Tak - specjalni - specjalnej troski :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Do zamknięcia - aku kupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.