adamasko1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jako że zwrócono mi uwagę żem cham niewychowany Pozdrawiam całą brac modelarską i czołem biję!!Azaliż Wybaczcie moją konfabulacyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witamy Panie Bracie w kompanijy naszej zacnej i radzibyśmy obaczyć, jak stajesz Waść w bojach u boku naszego i własnym modeleum chwałę Res Publica Polonia głosić będziesz.\ :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witamy Panie Bracie w kompanijy naszej zacnej i radzibyśmy obaczyć, jak stajesz Waść w bojach u boku naszego i własnym modeleum chwałę Res Publica Polonia głosić będziesz.\ :ble: :shock: :shock: :shock: PS: Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.