czhomik Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Mam pytanie gdzie jest możliwość kupna białego depronu za rozsądną cenę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Jakie jest dla Ciebie rozsądna cena? Od razu podam link: http://www.modele.sau.civ.pl/ Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ~ 15 zł taniej nie znajdziesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Bardzo dziękuje jednak zostanę przy zielonym izoflorze za 4,50zł za płyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Mój F-15 powstał z jednej płyty białego depronu 6mm, myślę że nawet 20 zeciszów warto dać. Przy rozsądnym oczywiście rozplanowaniu elementów do wyciącia..... Na Bitwy Warszawskiej www.modelarnia.pl kosztuje 18 zł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.