ali1983 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 witam. mam pytanie czy możliwe jest działanie silnika bezszczotkowego na pakiecie nimh 7,2V, bo mój carson 20T (szczotkowy) powoli zaczyna odmawiać posłuszeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 tak ale niestety trzeba też zmienić regulator przykładowy regulator do silników bez szczotkowych http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=1303 PS do samolotu tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 do samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie ma problemu z zasilaniem NiMh.Wydłuży się czas jazdy na pakiecie.Wiadomo że lepszy byłby Lipo w twardej obudowie ale jak się nie ma co się lubi ,to się lubi co się ma.Pozostanie ci zakup silnika z reglem,o ile nie masz zamiaru startować w zawodach to mogę polecić combo Carsona lub Oriona.Pozostaje tylko cena 550 zł za zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no właśnie cena...za taką kwotę to zdążę zajeździć parę silników szczotkowych a i prędzej pewnie model zdążę skasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 8 blaszaków lub 5-6 lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.