M@verick Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam wszystkich modelarzy ! Na wstepie chcialbym podziekowac Atosowi (na forum Alexa) dzieki, ktoremu tu jestem ! Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi W koncu bedzie mozna porozmawiac i wymieniac sie doswiadczeniem oraz tym co sie dzieje na rynku bez tych wszystkich ograniczen, ktore sie nie sprawdzily zupelnie. Mam nadzieje, ze bede mogl tu pomoc wielu osobom w miare jak bede nabieral doswiadczenia. Widze tutaj wiele znajomych "mordek" tak wiec mam nadzieje, ze zostane tu wiele latek Super, ze ktos wlozyl trud aby stworzyc to forum. Juz rozpoczalem jego propagowanie na lotnisku. Dzis na Celulozy dalem wydruk glownej strony trzem doswiadczonym modelarzom a na innym lotnisku koledze. Tak wiec miejmy nadzieje, ze i oni tu sie dolącza. Coz moge jeszcze powiedziec witajac sie na tym nowym forum z bardziej zyciowym podejsciem... chyba tylko tekst z serialu "Siegnac nieba": "...i zrzucilismy ziemskie okowy i sięgneliśmy nieba"... mam nadzieje, ze to forum bedzie wlasnie tym niebem Moj cel w zyciu jesli chodzi o modelarstwo: F-14 Tomcat i YF-23 Black Widow zrobione w klasie F4C czyli idealne kopie prawdziwych samolotow. Rozpietosc rzedu 3m + prawdziwe silniki odrzutowe. Pozdrawiam i do "zobaczenia" przy najblizszych postach ! M@verick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Wlasnie widze, ze po polnocy jeden z nich sie zarejestrowal i od razu dal posta o jakis skomplikowanych urzadzeniach. Musze to przetlumaczyc na jez. polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witaj na forum :wink: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Cześć Łukasz. Teraz rozumiesz skąd mój post o rezygnacji z forum Alexa. Z zasady jak się czemuś poświęcam to całkowicie . I tu widzę tego sens. Pomimo że Alex zrobił kawał dobrej roboty dla modelarstwa to w pewnym momencie zakręcił w ślepą uliczkę i nie chce tego zmienić. No ale to jego sprawa. Tu możesz pisać o wszystkim i z linkami do wszystkiego o ile mieści się to w granicach dobrego smaku. Skoro już cię tu namierzyłem to może napiszesz coś o zakupach opisanych w tym wątku http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?p=19154#19154 mnie martwi że prawe przy każdej pozycji wisi -brak. Ale to nie tu dyskusja. Więc jak pisałem powyżej napisz co o tym sklepie sądzisz. Edit: "Atos" u Alexa był. Tu po prostu Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 jedyny regulamin to netykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Cześć Łukasz. Teraz rozumiesz skąd mój post o rezygnacji z forum Alexa. Więc jak pisałem powyżej napisz co o tym sklepie sądzisz. Edit: "Atos" u Alexa był. Tu po prostu Tomek OK, Tomek Moze tak publicznych rezygnacji jak twoich nie bedzie zbyt duzo, ale tych cichych jest jak widac b. duzo. Juz napisalem o tym sklepie. A tak przy okazji uwazam, ze warto by bylo przeniesc z tamtego forum tutaj najciekawsze tematy. Wystarczy, ze ci co zaczeli dany temat niech go skopiuja i jeszcze raz tu umieszcza. Odpowiedzi na pewno zaczna sie szybko pojawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ja też Pozdrawiam, wcześniej nie widziałem twojego postu powitalnego, a powstał zaledwie kilka dni przed moim. Jakoś wszyscy na gwałt przenoszą się od Alexa. Nie wiem tylko czy to tylko z powodu rygoru "pruskiego", czy ciekawości, czy kłopotów z działaniem forum Alexa. U mnie to wszystko po trochu było przyczyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ja też Pozdrawiam, wcześniej nie widziałem twojego postu powitalnego, a powstał zaledwie kilka dni przed moim. Jakoś wszyscy na gwałt przenoszą się od Alexa. Nie wiem tylko czy to tylko z powodu rygoru "pruskiego", czy ciekawości, czy kłopotów z działaniem forum Alexa. U mnie to wszystko po trochu było przyczyną. Czesc Tomek ! Milo Cie tu zobaczyc. Musze znowu do Ciebie wpasc i zobaczyc jakie tam cuda tworzysz. Obiecalem Ci takze, ze zobaczysz jak lata moj model. Mam nadzieje, z emoze w ten weekend. Z przenosinami od Alexa to powiem tak: najwazniejszi na forum sa ludzie. Tutaj jest ta sama super ekipa i do tego bardziej zyciowe podejscie do pisania, tak wiec niczego wiecej nie potrzeba do szczescia Tam zabraklo jednego z tych elementow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Łukaszu! Ależ tam przecież panowała bezustanna troska o dobro i szczęście wszystkich użytkowników, a każdego z osobna w szczególności. :wink: Wszystko było właśnie temu celowi podporządkowane, a Ty mówisz, że czegoś jakoby zabrakło... Kpie sobie w oczywisty sposób, ale to dlatego, że jestem już bardzo , bardzo dawno "po", jednakże na wspomnienie tamtejszej "atmosferki" nadal mam odruch wymiotny. Ale to tylko mój odruch i nic się nie przejmuj. Mam nadzieję, że tutaj będzie Ci się rzeczywiście podobało i będziesz się czuł co najmniej tak dobrze , jak i tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 I ja witam i pozdrawiam :!: Co do Alexa i jego forum - jeszcze tam jestem i od czasu do czasu coś skrobnę, ale faktem jest, że atmosfera tego forum jest zdecydowanie bardziej przyjazna Z Alexa brak mi jedynie tak rozbudowanego działu o przeróbkach, ale skoro jest Tomek, to jest i nadzieja, że i to się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.