meloow Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam, Jako że w ten sezon mam zamiar przesiąć się na spalinki i wszystko co potrzebne mam lecz przydałaby mi się pomoc przy oblocie, cenne rady bardziej doświadczonych. No tak zapomniałem dodać że brak mi odopwiedniego miejsca do lotu , dlatego zwracam się z pytaniem do kolegów z okolic którzy będą latać w ten weekend i pozwolą mi na przyłączenie się. Oczywiście wezmę też jakiegoś elektryka w razie niepowodzeń w oblocie spalinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 W sb lub niedzielę popołudniu możliwe, ze biore Pilatusa holować się w Rybniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Cześć Marcin, a lotnisko w Aeroklubie BB? Na pewno ktoś będzie, ja nie podejrzewam ale zawsze jest sporo osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Grzegorz jakoś przeraża mnie latanie pierwszy raz spalinką wśród samolotów i szybowców ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No tak, nie zapominaj o tłumach przechodniów którzy z lotniska zrobili sobie deptak!!! Nie no żartuję nie jest tak źle, jednak ktoś tam chodzi na spacery bokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.