gringo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie będę ukrywał, że ytafiłem tu na forum przypadkiem Ale okazało sie że już tu kiedys byłem i konto mam Za wskazanie działu dziękuję moderacji Do rzeczy, chce sprzedać taki oto zestaw, a że sie na tym nie znam, proszę o wycene tego sprzętu. (Bardziej w modelarstwie kołowym siedze) - samolot Precedent Loboy 5 - silnik Super Tigre 51 - zamontowane 3 serwa w modelu (2xAcoms AS-16 i Sanwa 102) - skrzynka z akumulatorem do grzałki i rozrusznika - rozrusznik - elektryczna pompka paliwa - 1.5 litra BigBang 5% Zdjęcia są w linkach. Za wszelką pomoc byłbym wdzieczny Jak ktoś przeglądał allegro dzisiaj to pewnie go widział wystawionego
ECO400 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 chce sprzedać taki oto zestaw.....sie na tym nie znam to wystaw na allegro aukcje od 1zł to zobaczysz ile jest wart... a tak bardziej powarznie to musisz podać więcej szczegułów tj. ile silnik wypalił paliwa, czy wszytko jest sprawne itp.
gringo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ostatnie zdanie w moim poście mówi o tym, że model jest już wytawiony na allegro. Dlaczego chce aby ktoś go wyceniał, ano odezwała się do mnie jedna osoba z pytaniem ile chce od ręki za ten zestaw. Dokładnych danych jak pisałem, nie potrafie podać, bo nie siedze w modelarstwie lotniczym. Nie wiem ile silnik ma przepalone, gdyż model dostałem w takie postaci w jakiej jest teraz, wiem tylko że silnik pali. Wymaga paru poprawek kosmetycznych ale to sprawa wygladu a nie latania, wszystko wygląda na sprawne, trzeba tylko kilka śrubek przykręcić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.