Bartek L Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jak w temacie, np. na polskich samolotach jest SP-XXX, amerykańskich US, a jaki symbol mają Czesi? Pytam bo kupuję półmakietę Zlina i chcę, żeby była jak najbliższa oryginałowi.
Ładziak Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 amerykańskich US A nawet N . Pytam bo kupuję półmakietę Zlina i chcę, żeby była jak najbliższa oryginałowi. A Zliny tylko w Czechach były wykorzystywane? :shock:
madrian Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Oj lenistwo, lenistwo współczesnej młodzieży. :x Nawet Google jest zbyt trudny i skomplikowany. Masz aż jedno okienko i jeden przycisk. Technika coraz bardziej się komplikuje... :crazy: I ten zaawansowany twór techniki, jako odpowiedź na proste pytanie wyrzucił takie coś, co podobno jest wiedza ogólną i powszechnie dostępną: http://pliki.lotniczapolska.pl/Akty%20prawne/Rejestry%20i%20wykazy/znaki%20przynaleznosci%20panstwowej.pdf
Bartek L Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Szukałem, ale umknęło nie widziałem. A Zliny tylko w Czechach były wykorzystywane? Oczywiście nie, ale samolot z tego kraju i chce go mieć jako czeskiego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.