woj-tech Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam wszystkich modelarzy. Mam na imię Wojtek. Postanowiłem dołączyć do grona użytkowników forum. Interesuje się modelarstwem na uwięzi a konkretnie akrobacją. Zaobserwowałem coraz większą aktywność uwięziowców więc trzeba to wykorzystać. Przygodę z tym wspaniałym hobby rozpocząłem w 1974 r (to już prawie zamierzchłe czasy) kiedy z bratem i kilkoma kolegami zrobiliśmy modelarnie w piwnicy. Działaliśmy do 1980 roku. Ciężko było o materiały, silniki czy paliwo ale wszystko jakoś można było zdobyć a przy tym ile radości dawało gdy już się to udało. Pozostały wspaniałe wspomnienia ze wspólnych spotkań i lotów. Wyszperałem kilka zdjęć z tamtego okresu. Powróciłem do modelarstwa przed sześcioma laty zaszczepiając to hobby również synom. Dzięki forum mogłem łatwiej wejść w nowe techniki i materiały obecnie używane przez modelarzy i mam nadzieje wymiana informacji pomoże mi się nadal rozwijać. A to już zdjęcie obecnego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 WITAMY :) są może dostępne plany tego modelu?? jaki w nim siedzi silnik ?? (pojemność) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam kolegę na forum i mam nadzieję że będziesz dzielił się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi bo faktycznie co raz więcej osób pisze nt. uwięzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam. Mam nadzieje ze bedzie nas (uwieziowców coraz wiecej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 są może dostępne plany tego modelu?? jaki w nim siedzi silnik ?? (pojemność) Zapraszam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam kolejnego kolege - mocno zwiazanego z tym pieknym hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.