woj-tech Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam wszystkich modelarzy. Mam na imię Wojtek. Postanowiłem dołączyć do grona użytkowników forum. Interesuje się modelarstwem na uwięzi a konkretnie akrobacją. Zaobserwowałem coraz większą aktywność uwięziowców więc trzeba to wykorzystać. Przygodę z tym wspaniałym hobby rozpocząłem w 1974 r (to już prawie zamierzchłe czasy) kiedy z bratem i kilkoma kolegami zrobiliśmy modelarnie w piwnicy. Działaliśmy do 1980 roku. Ciężko było o materiały, silniki czy paliwo ale wszystko jakoś można było zdobyć a przy tym ile radości dawało gdy już się to udało. Pozostały wspaniałe wspomnienia ze wspólnych spotkań i lotów. Wyszperałem kilka zdjęć z tamtego okresu. Powróciłem do modelarstwa przed sześcioma laty zaszczepiając to hobby również synom. Dzięki forum mogłem łatwiej wejść w nowe techniki i materiały obecnie używane przez modelarzy i mam nadzieje wymiana informacji pomoże mi się nadal rozwijać. A to już zdjęcie obecnego modelu.
gładkilot Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 WITAMY :) są może dostępne plany tego modelu?? jaki w nim siedzi silnik ?? (pojemność) Pozdrawiam
meloow Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam kolegę na forum i mam nadzieję że będziesz dzielił się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi bo faktycznie co raz więcej osób pisze nt. uwięzi !
KRUUP Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam. Mam nadzieje ze bedzie nas (uwieziowców coraz wiecej)
woj-tech Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 są może dostępne plany tego modelu?? jaki w nim siedzi silnik ?? (pojemność) Zapraszam tutaj
mammuth Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam kolejnego kolege - mocno zwiazanego z tym pieknym hobby
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.