darek_op Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ponieważ zaczynam przygodę z RC i zdecydowałem się na zakup akumulatorów LiFe, poszukuję w miarę taniej łądowarki. Przeszukując oferty sklepów znalazłem taką łądowarkę http://perfecthobby.pl/detale.html?id=1396 czy to jest dobra ładowarka, na forum nic o niej nie znalazłem. według mnie trochę mały jest maksymalny prąd ładowania. czy macie może jakieś inne propozycje, oczywiście za jakieś niezaduże pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Turnigy accucel ok. 100zł w HC + koszt przesyłki prad ladowania 5A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 I do tego z balanserem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Faktycznie całkiem przyzwoita cena, Tylko jedno ale :shock: . Jak ją zamówić? Może ktoś kto ma tam konto będzie coś zamawiał, chętnie się podłącze pod zamówienie. Oczywiście najpierw przeleje pieniądze za ładowarkę i dołożę się do kosztów przesyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Policzcie dobrze tą cenę bo to co jest napisane to kompletna bzdura. Dla jednej sztuki właściwą kwota jest 175zł (38+12USD) z przesyłką przy obecnym kursie USD. Za 50-60zł więcej można kupić tą samą ładowarkę w Polsce z pisemną gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.