darkarll Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 z tym zbijanie wagi też nie ma co przesadzać , mój raven waży niecałe 11 kg i jek wieje to windy zrobić nie moge , wisi jak latawiec , jak by ważył 9 kg ( a pewnie nie jest to niemożliwe) to dało by się latać tylko przy bezwietrznej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Racja nawet przy lekkim wietrze juz trzeba walczyc no, ale cos za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kareks Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 A dla mnie super , latanie dla mnie ma być przyjemnością a nie walką o przetrwanie w powietrzu. Sam zamiaruje kupic coś pod 85 cm na razie zbieram kase poczekam do jesieni może ceny ciut spadna. Bo obecnie pod 85 2x droższe w Polsce niż te pod 50 nie wiedzieć czemu bo różnica w $ tylko około 100-150. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 z tym zbijanie wagi też nie ma co przesadzać , mój raven waży niecałe 11 kg i jek wieje to windy zrobić nie moge , wisi jak latawiec , jak by ważył 9 kg ( a pewnie nie jest to niemożliwe) to dało by się latać tylko przy bezwietrznej pogodzie Racja - Moj Yak wazy 6,1 kg, silnik DL50 - jesli jest silniejszy wiatr (powyzej 20 km/h) zaczynaja sie schody... i podczas latania i lądowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 z tym zbijanie wagi też nie ma co przesadzać , mój raven waży niecałe 11 kg i jek wieje to windy zrobić nie moge , wisi jak latawiec , jak by ważył 9 kg ( a pewnie nie jest to niemożliwe) to dało by się latać tylko przy bezwietrznej pogodzie Racja - Moj Yak wazy 6,1 kg, silnik DL50 - jesli jest silniejszy wiatr (powyzej 20 km/h) zaczynaja sie schody... i podczas latania i lądowania... A co to za Yak??? 190 cm rozpiętości??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.