pmaverick Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dzisiaj zapodałem to mojej futaby 8u super modul spektrum'a W DSM2 oczywiscie. ZBindowałem, polatałem - wszystko miodzio... wracam do domu, chce zbindować z drugim modelem i oto co następuje Binduje się, ustawiam trymery, reversy etc na drugim modelu po czym omyłkowo włączylem pierwszy model i.... oba działają :crazy: :crazy: :crazy: W obydwu nadajnikach świecą się na stale diody, oba modele ruszają sterami etc. Oczywiscie ustawienia trymerów i modelu zmieniają sie po przelaczeniu miedzy modelami wiec jest ok ale czy nie powinno być tak ze przy przełączeniu na kolejny model, poprzedni się wyłącza? tzn diody w nim gasną ? sprawdzilem na swoim poprzednim dx6i i przy przelaczaniu modeli diody w nadajniku poprzedniio wybranego modelu gasna i jest nieaktywny Ktoś mnie tu oswieci o co cho ?
pmaverick Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Juz znalazlem odpowiedz na stronie producenta. Opcja modułu nie ma systemu model match Jakos nigdy nie zostawialem modeli wlaczonych jak zmienialem na inny, wiec ta funkcja chyba mi sie nie przyda tak naprawde Temat do usuniecia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.