Kmiloob Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam. Gdy podłączam nadajnik do komputera widze w kontrolerach gier ze jest podłączony. Gdy wychylam drązki nic sie nie przesowa. W AFPD tez nie dziala ;/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 a klibracja była ? w jaki sposób podłaczasz Tx do kompa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Gdy podłączam nadajnik do komputera widze w kontrolerach gier ze jest podłączony. Gdy wychylam drązki nic sie nie przesowa. W AFPD tez nie dziala ;/ W AFPD trzeba w ustawieniach wybrać analog joystick i przypisać go do modelu 1 (zaznaczyć pola wyboru). Później tylko odpowiednio ustawić sterowane funkcje modelu do drążków nadajnika + ew. rewersy i można fruwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmiloob Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a klibracja była ?w jaki sposób podłaczasz Tx do kompa ? Była. Wszystko mi działalo, tylko od wczoraj nie chce ;/ Kabel USB, nadajnik FF 9C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 PPM wybrane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmiloob Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tak, wczesniej też latałem na PPM. Próbowałem z PCm, ale jest identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.